Hoe vaak lees jij je mail voordat ‘m echt verwerkt?

Leer in een korte training van ongeveer 30 minuten hoe je met mijn methode mails direct kunt verwerken. Bespaar je die eeuwige mailboxstress en ontzettend veel tijd!

Let op. Deze training is een onderdeel van de training Grip op je Inbox.

Wanneer kies je voor de training Supersnel mails verwerken?

 • Jouw mailbox loopt regelmatig vol en je wilt graag wilt weten hoe je snel mails verwerkt en inplant in je takenlijst en je agenda.
  Ik leer je een methode om mails direct te verwerken én te plannen zodat je de mails ook echt nog maar één keer leest voor je ze verwerkt.
 • Ook als je voor een lager bedrag wilt “proeven” of de training waardevol is en of mijn werkwijze bij jou past, is deze instap-training zeer geschikt. Aan het einde van de training krijg je een mooi aanbod om alsnog de training Grip op je Inbox te volgen.

Wanneer kies je voor de training Grip op je Inbox? 

 • Hier ruimen we gezamenlijk de mailbox op en zetten we een juiste structuur neer.
 • We werken aan een stukje bewustwording en ik laat je zien hoe het ook anders kan. Als je niet weet hoe je efficiënter kunt werken, kun je ook niet efficiënter werken.
 • Komen er veel werkzaamheden uit jouw mails dan is werken met de takenlijst is must. In deze training gaan we hier veel dieper op in.
 • Ook hier komt de methode supersnel mails verwerken aan bod, maar hier laat ik nog veel meer zien als het gaat om handige tools die verstopt zitten het Outlook-systeem.
 • Bovendien zit deze training boordevol waardevolle (Outlook) tips en tricks die enorm veel tijd opleveren.

Microsoft denkt echt met je mee en heeft zoveel slimme tools ontwikkeld waar de meeste mensen geen weet van hebben. Zonde! Het is mijn missie geworden om dit elke Outlook-gebruiker te vertellen.

Let op! Er zijn verschillende versies van Outlook, in deze training wordt Outlook Windows 10 gebruikt. 

Heb jij de Outlook versie met een Lint bovenin zoals hieronder? Dan kunnen we aan de slag.

Je krijgt 3 maanden toegang tot de training.

Cursusoverzicht

Introductie
Even voorstellen 00:02:11
OHIO 00:01:30
Module 1. Doen? Doe het nu!
1.1 Doe het nu! 00:02:00
1.2 Clusteren 00:01:30
Module 2. Doen? Plan het in!
2.1 Snelle stappen 00:06:00
2.2 Zet het op de takenlijst 00:05:00
2.3 Zet het in de agenda 00:03:00
Extra
Hoe vaak open jij je mailbox? 00:01:00
Effectief mailen 00:02:00
Omgekeerd mailen 00:02:00
Gesprek opschonen 00:03:00
Tot slot
Bedankt! 00:01:00

Reviews

5

5
7 beoordelingen
 • 5 Sterren7
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Praktisch & Efficiënt

  5

  Linda legt alles praktisch en efficiënt uit waardoor de cursus goed te volgen is. Dankzij de tips die ik direct heb kunnen toepassen heb ik tijdwinst behaald en een passende structuur gevonden waar ik nog lang profijt van heb. Het resultaat is een opgeruimd gevoel en energie voor andere taken binnen mijn bedrijf. Deze cursus is een aanrader!

 2. Zo gemakkelijk!

  5

  Dat het eigenlijk zo simpel is om snel je mails te verwerken had ik niet kunnen bedenken. Makkelijk te volgen cursus en direct toepasbaar waardoor ik gelijk de vruchten ervan pluk.
  Heel blij met deze nieuwe werkwijze. Maakt me nieuwsgierig naar meer, ga zeker ook even naar je andere cursussen kijken. Bedankt!

 3. Handige tips

  5

  Makkelijk te volgen tips die direct toe te passen zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Ik heb er direct wat toegepast en het geeft me meer rust. Fijn dat er ook een filmpje bij elk stuk test zit.

 4. Wat een fijne functies

  5

  Ik werk al zeker 18 jaar met outlook en niemand heeft mij ooit iets verteld over snelle stappen. Wat een gemak: 1x instellen en dan staan je meeste gebruikte handelingen altijd voor je klaar!
  Ook een gesprek opschonen had ik nog nooit gebruikt. Deze cursus was ontzettend behulpzaam en zeker de 15 euro waard! Zinvol voor iedereen die met outlook werkt!

 5. Functies die ik nog niet wist

  5

  Ik ga gelijk met je tips en tricks aan de slag! Het kan niet anders dan dat het efficiënter werkt. Dankjewel!

 6. Praktisch en verhelderend

  5

  Ik werk al jaren met outlook en heb nu dingen geleerd waarvan ik wilde dat ik ze jaren eerder had geweten. Snelle stappen bijvoorbeeld. Wat ideaal! Zeker een aanrader

 7. Super

  5

  Ik heb in een half uur een gevoel van rust en overzicht op mijn inbox ervaren. Dit was de prijs zeker waard.

© 2023 Gripeffect - Powered by Maatos